Generalmønstring 2022

De uthevede ordene med skråskrift og strek under, er lenker med detaljer

Årets Generalmønstring (GM) ble arrangert med hele 59 NUF medlemmer på historiske Bergenhus Festning i Bergen (sees i bakgrunnen av bildet over), med et godt og variert program arrangert av NUF region Bergen og Offisersklubben Periskopet.

Generalmønstringen ble åpnet fredag 2. september i kommandantboligen på Bergenhus Festning med foredrag om fremgangen i Prosjekt 212 CD til de nye ubåtene som skal bygges i Kiel, ved prosjektleder Flaggkommandør Olav Andreas Dahle.

Årsmøtet ble så avholdt i samme lokaliteter med 59 deltagere. Etter årsmøtet ble det rigget til for Tapas i de samme lokalene. Her deltok også 8 kvinnelige ledsagere som skapte en hyggelig ramme rundt kvelden. Dagen ble avsluttet med hyggelig mingling i baren.

Lørdag formiddag startet i strålende solskinn med møte på Stadsråd Lehmkuhl kaien. Her ble mange ubåtminner delt sammen med forfriskninger fra Stadsråden Bar. De NUF medlemmene som hadde registrert seg med personnummer, fikk omvisning om bord i ubåten KNM “Uredd”.

Klokken 15:00 var det fremmøte på terrassen til Borggården på Bergen Hus for grilling hvor det tidligere hadde vært aktiviteter for barnefamiliene til Ubåttjenesten. Grillingen bød på masse god mat og alkoholfri drikke. Det var også utsalg av Slappen effekter både fra NUF og Offisersklubben Periskopet.

Kvelden ble avsluttet med Ubåtquiz i Stadsråden Bar hvor de som var oppvokst i Bergen hadde en stor fordel m.h.t. spørsmålene.

Fotogalleri fra Generalmønstringen.