NUF Nettsted

I årenes løp har foreningen sett behov for et eget nettsted. En foreløpig erstatning var å etablere NUF på Facebook som satte NUF på kartet. Det viste seg brukbart vellykket, men genererte ikke særlig flere medlemmer, men derimot en masse FB medlemmer uten tilknytning til Ubåt. De fleste medlemmene i NUF er også medlem på NUF Facebook side som de vedlikeholder med historier og bilder.

Skipsrådet vurderte også at Facebook ikke var plattformen til å informere NUF medlemmene om bl.a. nyheter og arrangementer. Vi ønsket også og ha all dokumentasjon og regnskap over NUF på ett sted slik at bortfall av administrasjons personer lettere kan erstattes og organisasjonen opprettholdes.

Så i mai 2020 etablerte vi vår egen web-side gjennom et nytt domene og Web-hotell. Vi valgte å betjene nettstedet selv da det var langt utenfor vår økonomi å sette det bort til profesjonelle.

Oppbyggingen skjer etter ringeklokke prinsippet (trykk og se hva som skjer), så vi tar gjerne imot kommentarer fra dere vedrørende utforming og brukervennlighet. Kommentarer kan du skrive på NUF Forum  via knappen på forsiden av nettstedet vårt.

Det hele er menystyrt og man blar frem og tilbake med pilene oppe i venstre hjørne som ellers når man surfer på nettet hvis du kjører PC. Dersom du kjører nettbrett eller smart-telefon benytter du frem og tilbake pilene på rammen i bunnen på enheten din.

Nyheter har horisontale sider og man blar mellom nyhetene i bunnen av Nyhets-siden. Nyeste nyhet fremkommer alltid først ved menyvalget.

Menyvalgene vil alltid ligge i toppen av siden og kan nåes fra alle sidene du oppsøker.

Husk alltid å ta en titt i bunnen av skjermbildet da det kan ligge tilleggs applikasjoner der.