Slappkiste

Her i slappkista vår kan du bestille våre produkter “online”. Du ser våre produkter avbildet og dersom du kjører PC og beveger muse-kursor over bildet etter å ha klikket på det, ser du detaljer av produktet ved siden av bildet. Dette virker ikke på nettbrett og smart-telefon.

Du klikker på bildet av de produktene du ønsker og fyller inn relevant bestilling. Vi benytter Posten Norge som ekspeditør. Har du noen kommentarer du ønsker å legge til bestillingen eller kommentere produktet i etterkant, er det tilgjengelig og skrive i bunnen av produktsiden. (Kommentaren blir ikke overført til Forum men legger seg under produktet på produktsiden).

Etter å ha effektuert bestillingen mottar du umiddelbart en bekreftelse på din e-mail som er en kopi av bestillingen din. Fraktutgifter vil ikke fremkomme på bestillingen din, men de fremkommer på fakturaen du mottar ved ordrebekreftelse. Du vil alltid motta en ny gyldig Ordrebekreftelse/Faktura fra NUF på e-mail når ordren er ferdig behandlet. Eventuell rabatt vil da være fratrukket. Du kan selv beregne fraktutgifter ved å benytte Prislisten fra Posten under og legge til Kr. 10-20 i emballasjeutgifter avhengig av størrelse. Vekten på hvert produkt finner du på produktbeskrivelsen.

Før varen kan bli sendt til deg må du ha forhåndsbetalt varen til vår bankkonto nr. 1594 10 26025 merket med Faktura nr. eller navn/medlems-nummer.